Descobreix les virtuts i beneficis de la Robòtica en nens

Vols apuntar el teu fill@ a robòtica educativa per què està de moda, però no en saps res més? T’expliquem els millors beneficis i aprenentatges que faran els més petits, i que bé s’ho passaran!

La robòtica educativa és considerada un aprenentatge i un joc alhora. Els nens juguen, i els grans veuen com aprenen. Però, perquè passar l’estona amb robots i no amb altres jocs? A continuació et presentem alguns dels beneficis de la robòtica educativa.

robotics2

La robòtica és tangible
Avui en dia els joves estan immersos en la tecnologia, però la majoria d’aquesta tecnologia és intangible i difícil de concebre. Per contra, els nens connecten amb la robòtica fàcilment perquè poden tocar els robots, manipular-los, moure’ls directament amb les seves mans.

La robòtica crea confiança
Construir amb robots permet als nens crear aparells i dispositius que interactuen amb el món. D’aquesta manera, aprenen que poden prendre part en el control del món que els envolta, i no només observar-lo. Potencia d’aquesta manera l’autoaprenentatge, on el nen és el protagonista actiu.

La robòtica és divertida
Pels nens, la robòtica és un hobby divertit i no una activitat estrictament educativa. Ells veuen la necessitat d’aprendre els conceptes de robòtica per poder continuar creant els robots que s’imaginen. És a partir d’aquí que es poden treballar les diferents àrees curriculars com: matemàtiques, tecnologia, llengua…
La robòtica és creativa
Amb la robòtica, els nens s’adonen que la seva imaginació és la seva millor eina. Amb unes pautes i aprenentatges guiats, tots poden crear allò que imaginen. Per poder-ho fer, l’infant desenvolupa habilitats com la resolució de problemes, l’ordre, la responsabilitat i el treball en equip.

No hi ha res més gratificant que l’experiència d’imaginar alguna cosa, construir-la, i veure que funciona!

Pots trobar cursos de robòtica i formació tant per a infants com per a adults a www.totcursos.cat

robotica olot

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *