TOT CURSOS t’ajuda a trobar l’opció educativa que més encaixa amb tu i el teu futur. Estigues informat dels millors centres de formació: Universitats, Instituts, Certificats de Professionalitat, Escoles d’Adults, Centres de Primària i Escoles Bressol.
Aquest mes us presentem els centres on podeu cursar alguns dels estudis amb més sortida laboral.

Cicles formatius de Grau Mitjà

Un Cicle Formatiu de Grau Mitjà és aquella formació que et proporciona els instruments i les tècniques per poder desenvolupar una professió determinada. Hi ha CFGM de moltes característiques i per a tots els gustos. A continuació en destaquem tres, que són els que formen part de la llista dels CFGM amb major sortida laboral.

Atenció a Persones en Situació de Dependència

Cures auxiliars d’infermeria

Instal·lacions de producció de calor

Perruqueria i cosmètica capil·lar

Soldadura i caldereria

Instal·lacions elèctriques i automàtiques

Mecanització

El nostre CFGM destacat d’aquest mes és:

Farmàcia i parafarmàcia és un dels cicles formatius amb més sortida laboral avui en dia. L’auxiliar de farmàcia actualment desenvolupa funcions que van més enllà de la venda de medicaments i l’atenció al públic. Una de les sortides laborals més evidents és la de treballar en una farmàcia o parafarmàcia. Però aquest títol també t’obre les portes per treballar en laboratoris on es fabriquen productes farmacològics tant per a la salut humana com animal, a més de poder treballar en farmàcies internes d’aquells hospitals que es fabriquen els medicaments pels seus tractaments. Una altra oportunitat de treball són les empreses que emmagatzemen i distribueixen medicaments. Un ventall de possibilitats per fer front a la crisi.

cicle formatiu farmacia

Cicle Formatiu de Grau Superior

Un Cicle Formatiu de Grau Superior et prepara per assumir les responsabilitats de coordinació i programació: planificar el treball de les persones de l’equip i fer les corresponents verificacions i valoracions. Descobreix alguns dels CFGS que tenen major percentatge d’inseció laboral, i assegura’t el futur!

Direcció de cuina

Química industrial

Manteniment d’equips industrials

Disseny i producció editorial

Direcció de serveis en restauració

Prevenció de riscos professionals

Gestió d’allotjaments turístics

El nostre CFGS destacat d’aquest mes és:

Gestió del Transport: El cicle formatiu de Grau Superior de Gestió del Transport té actualment una gran sortida laboral i és un lloc de treball molt demandat en la societat actual. Amb aquesta titulació pots treballar de transitari, és a dir, gestor de transports internacionals. També es poden fer les funcions d’inspector de transport, cap de ruta, consignatari marítim i cap de magatzem. La funció principal és treure el major rendiment a la flota de vehicles d’una empresa, optimitzant costos i elaborant rutes que permetin un menor consum i temps de recorregut. A més de dominar la densa documentació que es requereix per als vehicles om les assegurances, els visats o les targetes de transport. I a descobrir món treballant.

cicles formatiu transport

Graus Universitaris

Fer una carrera universitària és avui, tot i la crisi, una de les vies més segures per trobar feina. L’índex d’atur dels graduats i llicenciats universitaris és encara inferior a la mitjana. Si estàs pensant estudiar un grau, sàpigues que els tres que et presentem a continuació són uns dels que millor t’asseguren el teu futur laboral.

Medicina

Optometria

Farmàcia

Podologia

Enginyeries

El nostre Grau destacat d’aquest mes és:

Direcció d’Empreses: La titulació en ADE continua essent des de fa alguns anys una de les carreres més sol·licitades pels estudiants, i un dels graus amb major inserció laboral. Pot ser degut a les moltes oportunitats laborals que ofereix aquest grau, que et permet accedir a treballar a llocs i sectors molt diversos. Els graduats en ADE poden assumir funcions de responsabilitat mitjana o alta en àrees com producció, recursos humans, finances, màrqueting, comercialització, administració o qualitat. Destaquen sortides professionals com direcció i gerència, consultoria i assessoria, gestoria administrativa, banca, administració d’organismes oficials i docència. Quin altre grau et pot oferir tantes possibilitats?

ade Si vols rebre més informació sobre quins són els altres estudis amb major inserció laboral, i en quins centres els pots estudiar, posa’t en contacte amb nosaltres a: hola@totcursos.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *