Centre de formació en soldadura a Vic

Entrevistem 2 alumnes de CEFOSOL, l’escola de formació en soldadura de la comarca d’Osona, i ens expliquen la seva experiència uns mesos després d’haver acabat la formació. Descobreix com és de fàcil trobar feina de soldador si et prepares amb els millors!

Ens explica Jonathan la seva experiència a CEFOSOL.

Jonathan, per què et vas apuntar al curs?

Treballava en una feina que no m’agradava des de feia temps. Volia fer estudiar soldadura per canviar de feina, però només trobava cursos a Barcelona. En canvi, CEFOSOL estan a Vic, al Vic 2.

Amb què et quedes del curs?

T’ensenyen des del principi, no has de tenir coneixements. En Christian, el professor, té molta paciència i és molt flexible. Estan sempre 100% disponibles per a tu.

Has trobat feina després de fer el curs?

Sí! A Cefosol disposen de borsa de treball pels alumnes i t’ajuden a trobar feina. És un curs molt rendible i que s’amortitza fàcilment. Avui en dia es busquen molts soldadors però no se’n troben i aquí et formen en tot: elèctrode, Mig mag, TIG i oxitall.

Younes també ens parla de com ara treballa com a soldador gràcies al seu esforç i l’ajuda de CEFOSOL, i ha pogut canviar del sector laboral: de la restauració a la soldadura en un mes.

Younes, per què et vas apuntar al curs?

Treballava de cambrer i volia canviar d’àmbit i dedicar-me a soldador.

Amb què et quedes del curs?

A les classes som molt pocs i l’atenció és molt personalitzada. I que et diguin que tenen borsa de treball fa tenir ganes de currar-t’ho i que t’ajudin a aconseguir una feina.

Has trobat feina després de fer el curs?

Sí, de fet, després d’haver fet un curs d’un mes ja treballava de soldador. A través de
CEFOSOL vaig trobar feina de soldador amb un col·laborador seu. Abans d’haver fet tota la formació ja treballava de soldador. Primer vaig estudiar elèctrode i ara estic aprenent TIG però ja tinc feina i ara m’allarguen el contracte a 9 mesos, i després, si tot va bé, contracte indefinit.

Per a més informació sobre els cursos i la borsa de treball, podeu contactar amb:
CEFOSOL
T. 664 206 192
M. info@cefosol.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *