Cuina per a famílies!

La Cakery de Vic som un espai de rebosteria familiar, on pots trobar les coses més dolces i bones de la comarca d’Osona: pastissos, cupcakes, galetes i molt més! En el nostre obrador elaborem pastissos per encàrrec i personalitzat. Ara també a La Cakery els més petits de la casa poden venir a celebrar el seu aniversari.

Cursos de cuina i rebosteria a La Cakery de Vic

Cuina en família

Una de les darreres novetats són els nostres tallers i trobades per a famílies. Molts estudis demostren que cuinar en família té molts beneficis, tants per a pares com per a fills. El sentit de la responsabilitat que desenvolupen els infants; el lligam més estret que s’estableix entre totes i tots… Per això des de La Cakery et convidem a venir a cuinar tots junts, gaudir dels plaers de la cuina i passar una estona irrepetible amb els teus.

cupcakes festes aniversari

Festes d’aniversari per a infants

Ara també a La Cakery els més petits de la casa poden venir a celebrar el seu aniversari. Preparem festes d’aniversari per fer d’aquest dia un moment molt especial i inoblidable per a ells. La idea és passar una estona divertida, acompanyats dels seus amics i amigues en aquest gran dia, mentre aprenen i es diverteixen cuinant pastissos, cupcakes, … La festa inclou també un berenar molt especial.

tallers festes aniversari pastissos vic

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *