Com matricular-se a L’ESCOLA OFICIAL D’IDIOMES DE VIC

Estàs pensant en fer un curs d’anglès a L’Escola Oficial d’idiomes de la teva Ciutat? A L’EOI s’ofereixen diferents cursos d’idiomes amb professors altament qualificats que faran de l’ensenyament de la nova llengua un nou repte. A les Escoles Oficials d’Idiomes de Catalunya podràs aprendre la gramàtica anglesa i practicar speacking amb els teus companys de classe.
A part d’anglès també s’ofereixen cursos de francès per adults, on el principal objectiu dels professors és que l’alumne obtingui un bon nivell de gramàtica i parla francesa per comunicar-se amb façilitat.
Les Escoles Oficials d’Idiomes també ofereixen cursos intensius d’anglès i francès per adults.On podràs fer un curs enfocat a millorar les teves habilitats lingüístiques ja sigui per temes laborals o com a hobby. Cal esmentar que l’anglès és un plus a l’hora de trobar feina, ja que molts llocs de treball ho valoren molt positivament.

Matricular-se a l'Escola Oficial d'Idiomes
alumnes fent classes d’anglès a l’EOI

Com fer la preinscripció a l’EOI VIC

El període de preinscripció pels cursos d’anglès i francès de l’Escola Oficial de Vic és del 3 al 6 de setembre de 2019.
La preinscripció als cursos d’anglès i Francès es fa via telemàtica seguint aquest link on hauràs d’entrar les teves dades personals per fer efectiu el registre i la preinscripció.
En el procés de fer la preinscripció podràs escollir entre dues opcions i quatre horaris possibles. Per exemple, pots escollir com a primera opció L’EOI OSONA de Vis i com a segona opció L’Escola Oficial d’idiomes de Ripoll, això si no surts escollit en la preselecció podràs optar a una plaça en altres Escoles Oficials, com l’EOI OLOT o Ripoll com hem anomenat anteriorment.

Test de nivell a l’EOI

Despres de fer la preinscipció ja podràs fer el test de nivell d’anglès o françès en els dies indicats , normalment els testos de nivell de l’Escola Oficial d’Idiomes de Vic es fan durant la primera quinzena de setembre, podeu mirar les dates en la seva web.

Horaris dels cursos d’anglès i Françès a L’EOI

Per tenir més possibilitats d’entrar a l’EOI també recomanem escollir diferents horaris. Per exemple de matins i tardes. Escollir aquestes dues opcions et permetra tenir més opcions de ser escollit a la presselecció.

Preinscripció als cursos d’anglès de L’EOI OSONA
Preinscripció als cursos de francès de L’EOI OSONA

Com fer la matricula a l’Escola Oficial d’Idiomes?

Si has sigut un dels afortunats i ets a dins de la presselecció. ja p les Matricular-se a l’Escola Oficial d’Idiomes de la teva Ciutat pot resultar un mal de cap, sobretot et recomanem que després de fer la preinscipció

Preu Escola Oficial d’idiomes

Una de les coses que hem de tenir en compte a l’hora d’escollir un curs d’anglès o Françes és el preu. Les classes d’anglès a les Escoles Oficials d’Idiomes són força assequibles, ja que costa uns 300 euros aproximadament. Podeu obtenir més informació trucant a l’Escola d’Idiomes de la vostra Ciutat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *