Assegura’t un lloc de treball a l’àrea de logística fent un curs de torero

Vols treballar en el departament de logística portant carretons elevadors? Ja hi estàs treballant però no tens cap certificació que t’avali? Aquest article t’interessa!

Un dels llocs de treball més sol·licitats per a empresaris avui en dia continua essent la professió de torero i conductors de carretons elevadors. I cal estar format per poder accedir-hi.

Curs de Carretoner a Vic, Osona
D’acord amb la normativa Europea i la llei de Prevenció de riscos laborals, totes les persones que treballen amb carretons elevadors estan obligats a formar-se en aquest camp. De fet, és una certificació molt comprensible i lògica. Es treballa normalment en espais reduïts, movent mercaderies d’un lloc a un altre, persones passant pel voltant… I cal estar preparat per evitar qualsevol tipus d’accident. És per això que les empreses de logística i totes aquelles que posseeixen algun tipus de magatzem prefereixen contractar personal capacitat per fer aquesta feina. I d’empreses d’aquest tipus a casa nostra estan en augment.
Disposar del carnet de conductor d’aparells elevadors, i presentar-lo en el teu CV quan vagis a buscar feina, et permetrà posicionar-te millor en el món laboral. L’empresari que et contracti sabrà, veient el teu carnet, que estàs capacitat per treballar dins l’empresa i moure’t amb seguretat i eficàcia. A més, en aquest curs t’ensenya conceptes de potències, pesos màxims i mínims, velocitats prudencials, canvis d’oli, etc. Són coneixements que et convertiran en un treballador imprescindible. En definitiva, el curs de torero és una formació senzilla, econòmica i indispensable per assegurar-te el teu lloc de treball.
El curs de torero pot ser tant bonificat per a treballadors en actiu (l’empresa s’encarrega de fer el pagament), o bé de caràcter privat a un preu molt accessible i de fàcil i ràpida amortització si estàs interessat a buscar feina en aquest camp.
Truca al 663 01 99 14 i t’informarem dels millors cursos de torero.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *