Comencen els cursos i tallers als centres cívics

Aquest setembre no tens excusa per no apuntar-te als cursos del centre civic de la teva ciutat.

Un setembre ple de coses per fer!

Cursos i taller per créixer: Com cada any els centres cívics ens porten un munt de cursos I tallers per poder gaudir del nostre temps lliure I agafar nous coneixements per aplicar a la nostra vida diària, cursos I tallers de manualitats, coaching, idiomes, música, dansa i ioga entre molts d’altres.

CCVIC CURSOS
Et mantenim informat: Des de TOT CURSOS volem que disposis de tota la informació perquè no et perdis ni un curs!
És per això que en breu presentarem el ccvic tardor de Vic i molts altres cursos de centres cívics que es fan arreu de les ciutats de la comarca d’Osona, La Garrotxa i El Ripollès.
La gran particularitat dels cursos que es fan als casals cívics dels diferents pobles i ciutats és que són cursos d’una durada curta i amb preus molt econòmics, alguns d’ells també són gratuïts.
Inscripcions: Com cada any ens acostuma a passar que deixem les inscripcions fins l’ultim moment, i quan la volem fer ja és massa tard! Et sona? És per això que des de TOT CURSOS et recordarem les inscripcions dels cursos als diferents centres cívics de Torelló, Manlleu, Olot, Ripoll, Centelles, Tona, Ripoll, Vic, Roda de Ter, Balenyà, etc.
No volem que et perdis l’ocasió de créixer!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *