La formació eqüestre, necessitat de pràctica

En Carles de l’Equus Vic ens explica la importància de practicar l’equitació, i els seus beneficis en els més petits

Equus VicLa pràctica de l’equitació requereix una formació per poder gaudir-ne en tota la seva
dimensió. Aquesta formació eqüestre, a vegades, no s’ha tingut prou en compte. Si bé és cert que la pràctica és absolutament necessària per agafar confiança sobre el cavall, existeixen diferents tècniques per poder avançar i assolir determinats objectius.
Aquestes tècniques es poden aprendre en una escola de formació eqüestre com Equusvic, que ofereix cursos des de nivells d’iniciació fins a nivells per genets i amazones ja experimentats.

Es disposa de diferents tipus de cavalls per adaptar-se a les necessitats de cada persona i de les instal·lacions idònies per la pràctica d’aquest esport.

equusAl principi, l’aprenentatge és molt ràpid. Després s’entra en una fase de perfeccionament que requereix temps, paciència i constància.

Un altre aspecte a tenir en compte és que es pot rebre formació eqüestre a totes les edats. A Equusvic hi ha cursos destinats a nens i nenes, a joves i també a adults.

Pels nens i nenes, una bona opció és rebre la formació eqüestre com una activitat extraescolar, que es realitza en horaris de tarda compatibles amb l’horari escolar de dilluns a divendres, a uns preus molt assequibles. Per aquests nens i nenes, la pràctica de l’equitació és més que un esport perquè aporta uns beneficis addicionals com l’increment de l’autoestima, l’empatia i el sentit de la responsabilitat, pel fet de tractar amb un ésser viu tan noble com el cavall.

equusEquus VIc

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *