L’Escorial de Vic oferirà cicles formatius a partir del curs 2018-2019

L’Escorial de Vic, una de les moltes escoles Vedruna de Catalunya, ja pot dir que ofereix totes les modalitats d’ensenyament obligatori i post obligatori que comprenen els estudis des dels 0 anys fins als 18.

L’escola va ser fundada l’any 1863, i després de més de 150 anys d’història, amplia la seva oferta formativa. A partir de l’any que ve, l’Escorial oferirà tres nous cicles formatius a Vic. Cicles formatius que cal destacar que fins ara la capital de comarca no tenia, i d’aquesta manera facilitar l’accés a aquesta formació a aquells estudiants que fins ara havien de desplaçar-se per accedir-hi.
Els nous cicles que trobarem de cara el curs vinent són:
Educació Infantil (Cicle Formatiu de Grau Superior): fins al moment, aquest cicle es podia estudiar a Manlleu, i ara també es podrà cursar a Vic. Ofereix la possibilitat de treballar en escoles bressol, dinamitzar espais amb nadons i treballar amb nadons menors de 6 anys. Un cop finalitzats aquests estudis, ofereixen l’opció d’estudiar un grau que formi part de famílies similars.

Sistemes microinformàtics i xarxes (Cicle Formatiu de Grau Mitjà): són uns estudis molt interessants, que ja es trobaven en diferents instituts. Algunes de les sortides laborals que ofereix son les de tècnic instal•lador i reparador d’equips informàtics, manteniment d’ordinadors i serveis d’internet, i comercial de microinformàtica, entre moltes altres.

Atenció a persones en situació de dependència (Cicle Formatiu de Grau Mitjà)
Amb aquests estudis s’obté la capacitació per atendre persones en situació
de dependència, en l’àmbit domiciliari i institucional, a fi de mantenir i
millorar la seva qualitat de vida, fent activitats assistencials, sociosanitàries,
psicosocials i de suport a la gestió domèstica, i aplicant mesures i normes de
prevenció i seguretat i derivant-los a altres serveis quan calgui.
Aquests estudis es podran cursar en la modalitat DUAL, que alterna la formació acadèmica i la formació a l’empresa.

cicle formatiu escorial vic
Tots els nous cicles formatius que oferirà l’Escorial el curs 2018-2019 estan formats per
2.000 hores lectives, distribuïdes en dos anys acadèmics. D’aquestes hores, unes 1.600 hores són lectives, mentre que unes 383 són de formació en centres de treball.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *