Les llengües més importants

Hi ha moltes raons per voler aprendre una nova llengua. Si ets propietari/a d’un negoci i vols expandir-te en el mercat internacional. Si t’agrada viatjar i poder tenir una major aproximació a les persones i les cultures que visites. O senzillament si ja coneixes els beneficis cognitius que aporta l’aprenetatge d’una llengua nova. Indiferentment de quina sigui la teva motivació, a continuació et presentem les llengües més importants del món per aprendre.

anglès

Anglès

L’anglès és la llengua franca del món empresarial i el món acadèmic. En molts països és el segon idioma ensenyat a les escoles. L’anglès és crucial per vulgui prosperar en l’escena mundial.
Més cursos d’anglès fent clic aquí.

Mandarí

Xina és un país molt gran amb un gran nombre de grups ètnics. Es troben aproximadament 300 diferents Idiomes parlats a la Xina avui en dia, tot i que les llengües com el cantonès (parlat a Hong Kong, Macau, província de Guangdong) i el tibetà són àmpliament parlades. L’idioma oficial de la Xina és el mandarí i és la llengua utilitzada per a molts milions de persones al món. Amb l’Economia Xinesa establerta i convertint-se en la potència mundial número 1, aprendre mandarí podria ajudar-te a guanyar molts diners en el futur.
Més cursos de xinès fent clic aquí.

àrab
Àrab

L’àrab és l’idioma oficial de més de 20 països parlat per més de 200 milions de persones. Es parla des del sud-oest d’Àsia fins al nord-oest d’Àfrica. Si vols treballar en el sector de l’energia o de la defensa, o tens plans per treballar en la diplomàcia internacional, la llengua àrab és el teu pròxim idioma a aprendre.

Més cursos d’àrab fent clic aquí.

frances

Francès

Per descomptat que tots sabem que el francès és la llengua de l’amor, però també és un gran llenguatge per als negocis. Es parla en més de 40 països, principalment a Europa i el nord d’Àfrica. Si estàs buscant expandir-te pels mercats africans o europeus, aquest és el teu idioma
Més cursos de francès fent clic aquí.

rus
Rus

El rus és la llengua parlada a tota l’Europa central i oriental de Rússia. És el segon idioma més popular de la literatura científica i tècnica després de l’anglès, i és la llengua parlada per Parlat 200 milions de persones. Amb una de les més grans economies del món, el rus és un idioma per tenir en compte.

Més cursos de rus fent clic aquí.

alemany
Alemany

Alemanya és una potència econòmica en l’escenari global. Amb una reputació de qualitat, artesania i intel·ligència, empreses alemanyes com Allianz, Bosch, Siemens i Deutsche Bank dominen les seves respectives indústries. L’alemany és la llengua parlada en els països econòmicament més important d’Europa: Alemanya, Àustria, Bèlgica, Suïssa, Luxemburg i Liechtenstein.

Més cursos d’alemany fent clic aquí.

Japonès

Igual que Alemanya, Japó té una reputació d’excel·lència en el negoci. Japó és una de les principals economies del tercer món amb un PIB més alt. Aprendre aquest idioma, almenys en un nivell bàsic, és molt impressionant i una gran manera d’assegurar-te l’entrada a les empreses japoneses.

Més cursos de japonès fent clic aquí.

Portuguès

El portuguès no només és la llengua que es parla a Portugal i el Brasil, sinó que també és la llengua oficial de 10 països d’Amèrica del Sud, Àfrica i Àsia. Una altra llengua interessant per aprendre, i fàcil per a nosaltres d’aprendre i practicar.
Més cursos de portuguès fent clic aquí.

 

Hindi

Amb prop de 300 milions de parlants, l’hindi és l’idioma oficial de l’Índia juntament amb l’anglès. No obstant això, l’anglès és crucial per a les empreses de la comunitat índia. L’hindi i l’anglès poden ser una bona combinació per obrir negocis i viatjar a aquest país.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *