Ioga per embarassades. Què necessito saber?

La Montserrat Colet, d’El Teu Centre, ens explica què és i quins beneficis té practicar ioga durant l’embaràs.

L’embaràs és un període molt especial per la dona. En ell es produeixen grans canvis i el Ioga et dóna l’oportunitat d’aprendre a conèixer el teu cos, a confiar en la teva saviesa i a permetre que la naturalesa obri el miracle de la vida.

Amb el Ioga preparació al part, et proporcionem aquelles eines que necessites per acompanyar al teu fill en aquest fantàstic viatge que estàs realitzant.
L’objectiu primordial és la connexió amb el teu bebè, la teva respiració, un ball de coneixement mutu.

ioga embarassades
Mitjançant les postures, asanas, sempre de caràcter dinàmic i suau, arreles a la Terra per fer present la teva força, la capacitat de moviment, flexibilitat i resistència que necessites per cuidar i fer conscient el moment del part.
Les relaxacions guiades, t’ajuden a treballar el pensament positiu, a aprofundir en el que estàs vivint, a ser responsable de tot allò que està a les teves mans i a confiar en el procés. La meditació enforteix els valors i crea ponts en el cos, que són de per vida, aprenent a viure en el moment present amb amor i saviesa.
Acompanya amb la respiració al teu fill, inhala lentament, profundament, i exhala amb força des del teu ventre, tot venint de les profunditats del teu Ésser. Mou-te sinuosament, naturalment, que l’energia sorgeixi de la llibertat, de la naturalesa conscient, de la bellesa del teu propi ritme de part.
Estima el que estàs vivint. Omple’t de Joia, aquesta és la Gran Obra de la teva vida.

el teu centreMontserrat Colet

El teu centre

Troba els cursos de Ioga que t’ofereix El Teu Centre des de TOT CURSOS fent clic aquí.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *