La segona Fira de TOT CURSOS, dissabte 11 de maig. No hi faltis!

El dissabte 11 de maig, de les 10 del matí a les 7 de la tarda a la plaça Fra Bernadí i l’espai Express de Manlleu, tothom podrà participar de manera gratuïta i descobrir la formació més variada i interessant de Manlleu i els seus voltants.

Es preparen moltes novetats en la segona edició de la fira de Tot Cursos.

La fira d’enguany comptarà amb la participació de més de 20 expositors, tots ells professionals de la formació de diferents punts de la comarca d’Osona, com Centelles, Torelló, Sant Pere de Torelló, Vic i Sant Quirze de Besora, entre d’altres. A més d’algunes participacions de formadors vinguts del Vallès Oriental.

La fira, a més dels estands expositors, també disposa de 3 espais per poder tenir un contacte directe i de primera mà amb la formació.

 

Tres espais que es classifiquen en:

  • sala de conferències
  • espai de tallers i manualitats i
  • escenari per a exhibicions i demostracions.

En total, tindran lloc més de 30 propostes, gratuïtes i obertes a tots els públics. Activitats com massatges i quiromassatges, patchwork, dansa, cupcakes, slime, escacs, boxa i full contact, aromateràpia per a embarassades, robòtica, primers auxilis, acupuntura, són alguns dels molts temes que s’hi podran trobar.

A més, entre totes les persones visitants de la fira es sortejarà un dron, acompanyat d’un curs formatiu per aprendre a pilotar-lo, i una estada en una casa de turisme rural.

 

Juntament amb altres obsequis com coca amb xocolata i llimonada a totes les persones assistents, així com un petit detall que amenitzarà la festa amb un ambient lúdico-formatiu.


L’any passat va comptar amb la participació de més de mig miler d’assistents, i una participació en els tallers i xerrades que s’oferien de gairebé un centenar de persones.

Aquest any la fira comptarà amb moltes novetats en el món de la formació, i amb propostes tan interessants com pilotatge de drons per a ús personal o professional, demostracions de full contact i boxa, i una representació de teràpies naturals com són l’aromateràpia, l’acupuntura, els massatges, i molts altres tractaments.

Aquestes són algunes de les activitats que tindran lloc durant la celebració de la segona fira de Tot Cursos.

 

Més informació sobre la segona fira de TOT CURSOS aquí.

 

Pots demanar més informació per telèfon al 663019914 o enviar un e-mail a hola@totcursos.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *