Universitat d’Estiu de Vic

Aquest estiu, ho trobaràs tot a la Universitat de Vic. La universtitat territorial i amb vocació internacional.

La Universitat d’Estiu de Vic ens explica els seus punts més destacats del programa d’estudis d’enguany.Coneix-los a TOT CURSOS!

Tres elements que ens agradaria remarcar de la XXI edició de la Universitat d’Estiu
són, en primer lloc, la implantació territorial, endegada fa uns anys, de l’oferta
formativa i cultural de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya durant els
mesos d’estiu. Enguany la Universitat d’Estiu serà present a Avinyó, Barcelona,
Figueres, La Garriga-Granollers, Masies de Roda-Roda de Ter, Manresa, Monestir de
Montserrat, Olot, Ripoll, Sant Martí d’Albars-Toses, Taradell-Tona i Vic.
 cursos estiu uvic
En segon lloc, voldríem destacar la col·laboració i la participació d’una vuitantena
d’institucions diverses, del país i de fora del país, que fan confiança en l’organització de la Universitat d’Estiu un any més i que ens enforteixen i projecten més enllà delterritori immediat.
En tercer lloc, la varietat de l’oferta estructurada en sis grans àrees de coneixement que enguany es concreta en trenta-tres cursos i una dotzena d’activitats culturals, lamajoria d’elles reconegudes sota el gran paraigua de la Xarxa Vives d’Universitats. Algunes d’aquestes activitats, com les jornades sobre Art Religiós o les Jornadessobre Literatura Infantil i Juvenil, amb un èxit consolidat en les ofertes d’estiu del
nostre país.
En quart i últim lloc, ens agradaria posar en relleu que l’oferta d’enguany inclou propostes ofertes fora de Catalunya (un curs sobre l’Atenció Centrada en la Persona a Donostia conjuntament amb la Universitat de Deusto) i altres de caire internacionaladreçades bàsicament a alumnes d’altres països procedents de la Xina, els EstatsUnits, Finlàndia, el Regne Unit i Holanda. Aquesta obertura de la Universitat d’Estiu ésreflex del moment d’expansió que viu la nostra Universitat i que, sense oblidar lamissió d’una Universitat territorial, assumeix la internacionalització amb la naturalitatque exigeixen el nous reptes del segle XXI.
Més informació a la web de la UVic

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *