Viatjar per aprendre anglès o aprendre anglès per viatjar? Aquesta és la qüestió!

Viatges a l’estranger per aprendre idiomes, o aprendre idiomes per poder viatjar? Descobreix la resposta en aquest article.

Què és primer; l’ou o la gallina?
Hi ha qui us dirà que l’ou i d’altres que us diran la gallina…. i totes dues respostes estaran ben raonades i justificades. D’això estan fets els dilemes.
I vet aquí el dilema que se’m planteja a mi: Què és primer, aprendre una llengua i, per practicar-la, viatjar? O bé, per viatjar amb tranquil·litat aprendre una llengua?
Qui no viatja no té mai aquest problema, ja que les raons per aprendre una llengua són unes altres; com poden ser la feina, l’amor, etc. Però per a la gent que ens agrada viatjar és difícil saber si esculls un destí per l’idioma que s’hi parla, o bé esculls aprendre una llengua estrangera per poder viatjar. Així, si només tens coneixements, per exemple, de català i de castellà, els teus destins a l’hora de viatjar, seran, segurament, dins de Catalunya / Espanya / centre i sud Amèrica. Si en canvi, amplies els teus coneixements de llengües estrangeres, també ampliaràs els teus destins per viatjar. I de fet, com més llengües coneixes i més les domines, també tries destins més complicats, idiomàticament parlant.
Però de fet, quina importància té si el viatjar és causa o efecte? El que és important és Viatjar i Aprendre Llengües alhora, de la mateixa manera que tant la gallina com l’ou són importants, perquè sense un, no existeix l’altre.
I l’exemple més clar d’aquesta confluència és viatjar a l’estranger durant una temporada i apuntar-te a classes de la llengua estrangera que vols estudiar.
Viatjar a Anglaterra o Irlanda per aprendre l’anglès són els destins més típics i tòpics… però a Europa hi ha d’altres indrets on l’anglès també és una de les llengües oficials, però amb un atractiu turístic molt diferent, més culturalment i climàticament proper al nostre…i més econòmic! Estic parlant de Malta; una illa al mig del Mediterrani on, a més d’aprendre i practicar l’anglès, podràs gaudir del mar a través d’esports aquàtics; de la seva història, a través dels seus pobles i ciutats; i dels seus paisatges, a través de les diferents excursions que recorren tota l’illa.

 

MÉS VIATGES

www.mesviatges.com

 

Troba el curs a l’estranger que busques aquí!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *